Eakin problems

New Topic Post Reply Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> ]

Equestrian Mom
Veteran Member


Date Joined Mar 2008
Total Posts : 3115
   Posted 3/10/2009 6:24 PM (GMT -7)   
I am a big fan of Eakin Seals...that being said, I just opened a new box of them and have a leak a day since!!! mad
 
My "newer" stoma needs convexity and the seal...it retracts (both stoma and stomach) when active...and together they do the job well...usually!!
 
My question is:  Have any of you had a "bad batch"?  That is the only thing I can think of.  I haven't changed any of my procedures/soaps/products and I've had an ileo for more than 9 years, so I'm not still trying to figure it out, but I am stumped.
 
Ironically, I just placed an order, so I'll start using those as soon as I get them...but I've never had this problem before!  I plan on calling both Convatec and Edgepark to complain, but I wanted to ask those who know, too!!  Any comments?

summerstorm
Veteran Member


Date Joined Aug 2006
Total Posts : 6571
   Posted 3/10/2009 7:49 PM (GMT -7)   
i havent had a bad batch of those, but i have had a bad batch of bags before.
Its possible that your seals got left in an extreme heat or cold situation and that compromised them

Equestrian Mom
Veteran Member


Date Joined Mar 2008
Total Posts : 3115
   Posted 3/11/2009 4:48 AM (GMT -7)   
that's true...we really have no control over what happens during shipment!  UGH mad
New Topic Post Reply Printable Version
Forum Information
Currently it is Friday, December 15, 2017 3:03 AM (GMT -7)
There are a total of 2,905,651 posts in 318,877 threads.
View Active Threads


Who's Online
This forum has 158235 registered members. Please welcome our newest member, Kennyan.
189 Guest(s), 3 Registered Member(s) are currently online.  Details
skylav08, Kennyan, M1961